Tuesday, December 9, 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE

SYMA BEAUTY SKINCARE
RM55 HARGA PASARAN


HARGA SAYA LEBIH MURAH
WASSUP 0193918772


KELEBIHAN PRODUK
Menghilangkan jerawat
Menghilangkan jeragat
Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
Mencerahkan kulit wajah
Menghilangkan blackhead dan whitehead
Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
Mengurangkan pigmentasi
mengawal masalah jeragat
Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih





KLOROK CANDY

KLOROX CANDY

RM90
POS SM RM6 SS RM10
WASSUP 0193918772

FOLLOW MY IG
https://instagram.com/rifqirizqi30/



KHASIAT HEBAT KLOROK CANDY

✔ Mencerah dan memutihkan kulit
✔ Mengatasi jeragat/pigmentasi
✔ Memudarkan parut di muka
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak
✔ Melembab, menganjal dan menghaluskan kulit
✔ Memperbaiki tekstur dan menyamaratakan tona kulit
✔ Mengecutkan jerawat serta mengecilkan liang pori
✔ Merawat masalah kulit seperti kudis, kegatalan, psirosis dan eczema
✔ Mengurangi kedutan/garis halus serta tanda2 penuaan awal
✔ Menyahtoksin dan memperbaiki sistem pencernaan
✔ Mengurangkan risiko obesiti
✔ Mengawal keguguran rambut, merawat kuku dan menguatkan tulang
✔ Membantu mengawal kolestrol dalam darah


KANDUNGAN DALAM KLOROX CANDY

✔ Astaxanthin
✔ Argan Extract
✔ Acai Berry
✔ Apple Stemcell
✔ Ascorbic Acid
✔ L-Glutathione
✔ Vitamin A C E
✔ Pearl Powder
✔ Red Snapper Collagen
✔ Maltose Jelly 
✔ Dextrose Anhydrous
✔ Lutein
✔ Malid Acid
✔ Olive Extract
✔ Grape Powder
✔ Strawberry Powder
✔ Apple Powder


(KKM KLOROK CANDY)

CARA PENGAMBILAN KLOROK CANDY

✔ 1 botol ada 60 biji
✔ Mempunyai 3 perisa iaitu Strawberry, grape dan Apple
✔ Kunyah 2 ke 3 biji sehari ikut keperluan
✔ Maksimum 5 biji sehari
✔ Ambil ketika perut kosong di waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum tidur


TESTIMONI












Saturday, November 29, 2014

Monday, November 24, 2014

NENHONG KOREA PEMERAH BIBIR


NENHONG PEMERAH BIBIR/PUTING
rm20
WASSUP 0193918772


MANFAAT PRODUK

  • Merawat Bibir Kering
  • Melembapkan bibir
  • Menjadikan bibir merah jambu (pinkish) & kemerahan semulajadi
  • Mengurangkan kedutan pada bibir
  • Bagus utk merawat bibir kering dan mengelupas
  • Sesuai utk bibir yang gelap supaya kembali pinkish
Bahan Utama :

  • Surfactant ingredient arbutin
  • Vitamin E & Activating blood circulation
  • Ice prime VC
  • Aloe vera
  • Amino acids
  • Rose mallow extract and Europe



1 . Untuk Bibir :


  • Oles / Usapkan pada bibir secukupnya siang dan malam. Baik di pakai sebelum tidur agar hasil lebih cepat
  • Kesan akan dapat dilihat dalam 5-7hari penggunaan
  • Bibir akan berubah menjadi pink tua, merah dan lembut

2. Untuk Puting :

  • Sapu / Oleskan di puting / areola  / bahagian lain yang ingin dijadikan lebih pinkish.
  • Pakai selepas mandi
  • Sapu / Oleskan selama 2 minit & u olls akan rasa sedikit denyutan.
  • Ini adalah kerasa Nenhong telah mengaktifkan Sirkulasi dara yang lebih cepat & ia adalah Normal
  • Kesan akan dilihat setelah penggunaan berterusan selama  5-7 hari, Bibir akan berubah menjadi pink tua, merah dan lembut..



Sunday, November 16, 2014

CHANEL PERFUME 5 IN 1

HOT ITEM!!!!

SAYA NAK BAGI MURAH MURAH JER
RM44 SAHAJA
POS SM RM6 SS RM10
WASSUP 0193918772

Friday, November 14, 2014

PATI IBU PUTIH JANNALAWWA

NEW PACKAGING


PATI IBU PUTIH JANNALAWWA
RM58
WASSUP 0193918772


WHOLESALE AVAILABLE

KEBAIKAN PRODUK
#KESAN DAPAT DILIHAT DENGAN SEKALI PENGGUNAAN
#MENGECUTKAN JERAWAT
#MEMUDARKAN PARUT JERAWAT
#MENCERAHKAN KULIT (PINKISH)
#MENGHILANGKAN JERAGAT
#HALAL DAN BERTARAF GMP
#ADA KKM
#BOLEH DIBAWA SOLAT
#MELEMBUTKAN KULIT


UNTUK WAJAH
PAKAI WAKTU MALAM SEMASA HENDAK TIDUR


UNTUK BADAN
BOLEH DIPAKAI SELEPAS MANDI.2X SEHARI


UNTUK PARUT
BOLEH DISAPU SEKERAP MUNGKIN.UNTUK BAHAGIAN BAWAH LENGAN LUTUT DAN SIKU


ICE CREAM SOAP
RM58


WHOLESALE AVAILABLE



DAY CREAM
RM58


WHOLESALE AVAILABLE



NIGHT CREAM
RM58


WHOLESALE AVAILABLE



BABY SOLF FEET CREAM (30G)
RM43


WHOLESALE AVAILABLE


KHASIAT
MENGATASI KULIT KERING,TUMIT PECAH,KULIT BERSISIK DAN MELEMBUTKAN BAHAGIAN LUTUT DAN SIKU






















NANO SOAP


RM29 SAHAJA
WASSUP 0193918772
#WHOLESALE AVAILABLE (MIN 1O)

Penyelesaian masalah anda kini sudah tiba. Nano Soap kini membawa Kebaikan Produk Khas kepada anda iaitu mencegah :

✔ Ketiak tengik dan Berbau
✔ Rawatan muka berjerawat & badan
✔ Masalah Jeragat...

✔ Ekzema
✔ Allergic dan masalah gatal-gatal kulit
✔ Menghilangkan masalah Ketiak, leher, lutut dan kelangkang gelap
✔ Kulit kusam sehingga PULIH seperti SEDIAKALA dan segar










PIL SEDAP MALAM

PIL SEDAP MALAM
RM18
WASSUP 0193918772


PIL SEDAP MALAM MEMBANTU :
Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
Tanpa Keputihan Merimaskan
Tiada Senggugut Menyakitkan
Payudara & Punggung Kembali Anjal
Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan
Kitaran Haid Normal & Lancar
Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
Aliran Susu badan Lebih Lancar
Kembali Ghairah Bersama Suami
Bau Badan Hilang, Hormon Stabil

PIL  SEDAP MALAM SESUAI UNTUK?
1- Wanita & Gadis seawal baligh.
2- Mengalami ‘V’ berair.
3- Masalah keputihan.
4- Wanita selepas bersalin @ keguguran.
5- Masalah gatal-gatal di ‘V’.
6- ‘V’ berbau kurang enak.
7- Wanita yang kerap minum air batu.
8- Masalah haid tidak teratur.
9- Masalah haid berpanjangan.
10- Masalah haid tidak datang berbulan-bulan, bertahun-tahun
11- Wanita yang berkerja kuat & berat.
12- Masalah ‘V’ becak atau basah.
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk-sejuk atau menggigil-gigil.
14- Masalah payudara kendur.
15- Masalah punggung jatuh

TINDAK BALAS PIL SEDAP MALAM:
Jamu Sedap Malam yang dimakan akan mengecutkan rahim.
Jamu Sedap Malam yang dimakan akan mengecut ‘V’ secara perlahan-lahan dari masa ke semasa
Jamu Sedap Malam yang dimakan berfungsi memanaskan rahim. Darah-darah beku, kerak keputihan atau lender-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan-lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj.
Kemungkinan ‘V’ akan terasa becak kerana lender-lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna. (Kemungkinan seluar dalam basah akibat air bukan kencing)
Terasa denyutan di ari-ari atau dalam rahim, di ‘V’, Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan-lahan dari masa ke semasa.
Penggunaan berterusan semua kesan-kesan di atas akan hilang. Penggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat.
Payudara berdenyut-denyut, menegang dan pejal.
Jika rahim kembang akan terasa denyutan untuk mengecut.

KESAN PENGAMBILAN JAMU SEDAP MALAM?
1. Kembali ghairah & bertenaga.
2. Faraj rapat tanpa lendir. Terasa sempit  lembab dan hangat dalam faraj.
3. Payudara yang kendur akan tegang dan anjal.
4. Punggung menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.
5. Penggunaan berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar.
6. Memberi kejutan pada suami  
7. Mengikat rindu suami pada si pemakai.
8. Segarkan tubuh badan dari kepenatan.
9. Mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin.
10. Mengempiskan perut & membentuk potongan badan ideal.

CARA MAKAN JAMU SEDAP MALAM:
* 3 biji - 3kali sehari (botol pertama)
* 2 biji - 2 kali sehari (botol kedua dan seterusnya)
* Tidak perlu di makan ketika haid KECUALI Senggugut, Masalah angin satu badan, Masalah haid yang berlanjutan.
* 1biji pil kedalam vargina untuk ketat. (wanita sudah berkawin sahaja)
* 1 botol mengandungi 120biji pil, hanya dengan penggunaan 1botol sahaja mampu memberikan kejutan buat diri anda serta pasangan


Wednesday, November 12, 2014

NAKED 2 3 4 5 EYESHADOW MURAH

SERLAHKAN KESERIAN MATA ANDA DENGAN NAKED EYESHADOW.TERDAPAT PELBAGAI JENIS PILIHAN WARNA YANG MELETOP.JOM DAPATKAN SEKARANG
WASSUP 0193918772

NAKED 2 EYESHADOW  RM18


NAKED 3 EYESHADOW  RM18
NAKED 4 EYESHADOW (NEW)  RM30


NAKED 5 EYESHADOW (NEW)  RM30







SARUNG BOTOL SUSU

SARUNG BOTOL SUSU

CUTE SANGAT2.JOM GRAB 1 UNTUK ANAK2 ANDA

AVAILABLE
RABBIR
TURTLE
DUCK

RM29

YANG NAK BORONG WASSUP SAYA 0193918772

BOTOL KECIL BOLEH.BOTOL YANG BESAR 9OZ PON BOLEH


Thursday, October 30, 2014

APPLE LEARNING ALQURAN RM27

MURAH DAN BERMANFAAT

APPLE LEARNING AL QURAN
RM26 SAHAJA (OFFER SAMPAI 16/11)


‪#‎X‬ RUGI BELI UNTUK ANAK2 KITA
‪#‎MUDAH‬ DIBAWA...
‪#‎ANAK2‬ SUKA

WASSUP/INBOX
0193918772
Isi kandungan:

26 DOA HARIAN :
DOA SEBELUM TIDUR
DOA MASUK TANDAS
DOA KELUAR TANDAS
DOA SEBELUM WUDHU
DOA PAGI HARI
DOA SEBELUM MAKAN
DOA SOLAT JENAZAH
DOA MEMAKAI BAJU
DOA KELUAR RUMAH
DOA MASUK MASJID
DOA KELUAR MASJID
DOA NAIK KENDERAAN
DOA BERJUMPA SESAMA MUSLIM
DOA MENZIARAH ORG SAKIT
DOA KETIKA BERSIN
DOA KETIKA HUJAN
DOA MELIHAT CERMIN
DOA ZIARAH KUBUR
DOA BERBUAKA PUASA
DOA SEBELUM TIDUR
DOA PETANG HARI
DOA MASUK RUMAH
DOA KETIKA MENDAPAT MUSIBAH
DLL

16 SURAH PENDEK :
Al- Fatihah
Al-'Adiyat
Al -Qori'ah
Al -Takathur
Al-'asr
Al - Humazah
Al - Fill
Quraish
Al- Maun
Al - Kauthar
Al -Kafirun
An -Nasr
Al - Massad
Al- Ikhlas
Al- Falaq
An-Nas

DOA SOLAT:
Kalimat Tauhid
Syahadat
Azan
Doa Solat
Takbir awal sampai salam

NASYID ANAK2
Thanks The parents
Love Allah and Love messanger
Ramadhan Is Cominng
The Full Mon Rose
The Ceed of the oneness Allah
Alphabet A-Z

Terdiri daripada button Bulan dan bintang-Bintang di langit...
Menggunakan Bateri AAA X 3
Mempunyai button On-Off

Monday, October 27, 2014

OVISPA

OVISPA MURAH
RM49
WASSUP 0193918772

SETIAP SET ADA 10 SACHET DAN 1 SLIM CREAM

 "RENDAM KAKI SAJE,KURUS SELURUH BADAN! " 
Buang toksin & cecair lemak dengan cara berpeluh, tidak payah exercise! Turun 7-20kg dalam 30 hari dengan cara rendam kaki saje!

Bosan dengan cara slimming dengan produk makan,minum & sapu? Rendam kaki,kurus badan adalah trend terkini !

 KEGUNAAN OVISPA


OVISPA - KURUS RENDAM KAKI  menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah. 

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI  membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri.
(kadang-kadang toksin dalam badan yang menyebabkan susah nak slim even if kata dah try nak berdiet bagai nak rak)

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna. Kini anda boleh memakai apa sahaja dan bergaya dengan citarasa fesyen yang anda suka! 

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI  dihasilkan untuk memudahkan proses tersebut dengan cara yang senang ,selamat dan selesa dengan kaedah yang lebih baik dan sihat daripada liposuction atau lain-lain pembedahan kosmetik.

OVISPA - KURUS RENDAM KAKI  kaya dengan protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

Langkah-langkah guna OVISPA  rendam kaki, kurus seluruh badan  :

1 ) Masukkan satu pek Ovispa foot Mix, dan 10g (2 sudu) Krim Ovispa ke dalam besen.

2) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 ° C. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.

3 ) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

4) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

 Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

oKAY..senang je kan..
Sambil-sambil tengok-tengok tv boleh buat.. sambil berbual-bual.. surfing internet.. just jangan sambil makan je sudah.
Ibu dalam pantang sesuai sangat...nak buang kotoran dalam badan disamping menguruskan badan.

Oh ye..ovispa ni bukan sahaja untuk menguruskan badan tau.. selain tu dia buang toksin yang bertapa dalam badan.. asa result.. kulit pun akan bertambah cantik nanti..cerah n badan rasa sihat. Insya Allah.

oh ye.. bancuhan ovispa ni dah guna jangan buang terus..boleh sambung guna oleh orang lain..
means dah guna 30 minit tu kan.. panggil la hubby ke..mak pak ke..kawan-kawan ke sambung guna.
masih berkesan untuk 4-5kali penggunaan.
So save cost sangat...!!! Berbaloiiiii

FAQ

1) Rendam kaki, kurus seluruh badan? betul ke?

Ovispa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.

2) Cara penggunaan ovispa ?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen

ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut

iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.

iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.

Nota: Berpeluh sedikit adalah biasa semasa proses tersebut. Jangan tambah air lebih panas jika ia sejuk sebelum waktu proses tamat untuk keberkesanan yang lebih baik.

3) Berapa hari pengguaan yang di sarankan?

Satu hari satu sachet untuk 30 hari tempoh percubaan!, namun begitu kesan penurunan berat bedan boleh dilihat selepas 10 hari penggunaan ovispa.

4) Bau Ovispa macam mana?

Ovispa berbau seperti herba kerana rumusan semulajadi herba-herba terpilih untuk tindak balas metabolisme yang hebat!

5) Perbezaan Ovispa dengan produk kurus yang lain?

Ovispa berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovispa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.

6) Selamat ke? ada KKM ke? kulit sensitif boleh guna?

Ovispa di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT140603334K /NOT140603333K

Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif adalah disarankan mencuba 1 sachet dahulu untuk melihat tindak balas keseluruhan badan, kerana ovispa tidak memberi kesan sampingan. Namun begitu adalah dinasihatkan untuk mereka yang ingin menggunakan ovispa tidak mempunyai sebarang luka atau kudis di bahagian kaki untuk mengelakan sakit berlarutan.

7) Ibu mengandung & menyusukan anak boleh guna ?

Ovispa tidak digalakan bagi wanita hamil namun boleh digunakan bagi wanita yang sedang menyusukan anak.

8) Masa yang terbaik guna opasnow utk dapatkan hasil yang lebih baik

Masa terbaik untuk rawatan ovispa adalah pada waktu malam sebelum tidur kerana:

i) Badan terasa ringan selepas rawatan ovispa
ii) Hilang sakit kepala dan stress( tekanan)
iii) Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!

9) Adakah berat badan akan bertambah semula selepas berhenti guna ovispa?

Berat badan tidak akan bertambah selepas berhenti menggunakan ovispa namun Kami menasihati supaya mengamalkan gaya hidup yang sihat serta makan makanan yang seimbang untuk mengekalkan berat badan yang ideal.

10) Adakah perlu bersenaman?

Walaupun tanpa bersenam juga akan berkesan, tapi kami mencadangkan sis bersenam juga kerana senaman amat penting untuk menjamin kesihatan yang baik dan boleh mengamalkan rawatan ovispa juga.


Sunday, October 26, 2014

NOUR AIN SET TRIAL

SEMUANYA MURAH HANYA DISINI

NOUR AIN SET TRIAL
RM38 SAHAJA
WASSUP 0193918772


* Beraskan Herba-herba terpilih 
* Mengandungi vitamin C
* Sesuai untuk semua jenis kulit 
* Tiada berlaku pengelupasan 
* Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit 
* Menyerikan kulit wajah 
* Sesuai untuk lelaki dan wanita




BVR SCRUB

DAPATKAN SEKARANG
HARGA TERMURAH DIPASARAN


BVR SCRUB
RM38 SAHAJA
WASSUP 0193918772





FUNGSI UTAMA
>MENCERAHKAN KULIT
>MENANGGALKAN DAKI TERUTAMA DI BAHAGIAN LEHER,BAWAH LENGAN,BIKINI LINE,SIKU DAN LUTUT
>MELEMBAPKAN KULIT
>MEMUDARKAN PARUT
>MENGHALUSKAN KULIT


mengandungi :
VITAMIN C
VITAMIN E
COLLAGEN
MILK
PURE SMOOTH SALT
MICRO PURE GOLD





COMBO BVRC + BVR SCRUB
RM36 + RM38









PERLA EXCLUSIVE

SEMUANYA MURAH HANYA DISINI.
PERLA EXCLUSIVE RM98

KELEBIHAN DAN FUNGSI PERLA EXCLUSIVE
>Dapat memperbaiki sel-sel kulit yang rosak
>Menjadikan kulit lebih putih, lebih gebu dan lebih berseri
>Dapat mengekalkan wajah awet muda
>Dapat mencerahkan dan lebih menggebukan kulit seluruh badan
>Dapat mengecutkan, mengurangkan jerawat serta menghilangkan jerawat
>Mengatasi masalah kulit kusam
>Menghilangkan jeragat
>Menambahkan tenaga
>Memontokkan payudara
>Menaikkan punggung
>Mengatasi masalah keputihan dan mengetatkan miss v
>Menaikkan payudara
>Menjadikan payudara sentiasa tegang
>Mengawal selera makan menjadikan berat badan yang ideal
>Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
>Menganjalkan kulit yang melendut
>Melambatkan proses penuaan
>Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
>Menghalang jangkitan pada vagina
>Mengetakan vagina
>Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
>Mengurangkan kesakitan dan kesukaran kitaran haid
>Mewujudkan satu kitaran haid yang tetap
>Mencegah kekejangan, menahanan air dan kerengsaan semasa kesakitkan haid
>Mengimbangkan, membina dan mengharmonikan sistem pembiakan wanita bagi menggalakkan komutan sihat
>Menyokong kesegaran kesihatan bauan faraj (vaginal flora) dan mengelak kerengsaan dan jangkitan
>Mehilangkan keletihan, memudahkan gejala menopaus dan menggalak kesejahteraan emosi
>Memanjangkan jangka tenaga semasa intiman suami isteri
>Membantu menyelesaikan masalah sembelit

BAHAN-BAHAN

-Collagen
-Pueraria Mirifica
-Labisia pumila
-Quercus Infectoria
-Acaiberry
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...